Schouten Financiele Hulp | Mededeling: Eind maart minder bereikbaar
15235
post-template-default,single,single-post,postid-15235,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.1,vc_responsive

Mededeling: Eind maart minder bereikbaar

Mededeling: Eind maart minder bereikbaar

Mevr. WilhelmVan zaterdag 21 maart tot en met zondag 5 april 2015 is Schouten Financiële Hulp dicht vanwege vakantie. Otto Schouten is zelf niet telefonisch bereikbaar. In die periode zal Mevr. Wilhelm van Gouverneur Bewindvoeringen uw zaken waarnemen. Zij is bereikbaar voor noodgevallen zoals afsluiting van gas, water of electriciteit of zaken zoals een beslaglegging. Wilt u voor deze periode leefgeld aanvragen dan kan dit tot donderdag 19 maart met Schouten Financiële Hulp. Mevr. Wilhelm is tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 – 12.30 op 06-3450 1959. Haar e-mailadres is a.wilhelm@gouverneur.nu.

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.